Vrienden van de Pieperhoeve

Vrienden van de Pieperhoeve

Is een stichting die vrienden heeft die de zorgboerderij een warm hart toedragen op financiële, maar ook op niet financiële grond. Het bestuur houdt in de gaten dat de gelden goed besteed worden.
Zo is er voor de ouderen als eens en keer en relaxfauteul aangeschaft en voor de jongeren kano’s en een grote deugdelijke schommel. Als vriend wordt je voor bijzondere evenementen uitgenodigd en krijg je minimaal 1 keer per jaar een nieuwsbrief toegestuurd.

Word ook vriend van zorgboerderij de Pieperhoeve!
Wanneer u De Pieperhoeve financieel wilt ondersteunen, is uw gift welkom op IBAN rekeningnummer NL97 RABO 0146 7721 13 ten name van Stichting Vrienden van Zorgboerderij De Pieperhoeve.

Bestuur

Het bestuur van Vrienden van de Pieperhoeve bestaat uit twee leden, zij stellen zich graag aan u voor;
Mijn naam is Jan Doornwaard ik mag in het bestuur Henk-Jan Bunschoten vervangen. Sinds 2001 woonachtig in Genemuiden, ik ben opgegroeid in Oldebroek. Doordat ik 8 jaar als (jeugd)diaken in de Hervormde Gemeente van Genemuiden heb gezeten, ben ik zijdelings betrokken geraakt bij het werk van de Pieperhoeve. Toen ik vorig jaar de vraag kreeg om toe te treden in het bestuur, heb ik niet zo lang na hoeven te denken. Het is belangrijk om het werk van de Pieperhoeve te stimuleren omdat het bijzonder is dat we zo’n organisatie in Genemuiden hebben. Hoewel mijn werk meer op de achtergrond zal plaatsvinden hoop ik een klein steentje te kunnen bijdragen in dit groter geheel.

Mijn naam is Claudi Schuurman. Ik ben getrouwd met Martijn en we hebben 3 zonen en een dochter. Naast mijn werk in ons familiebedrijf houd ik van lezen, gezellig uit eten en zingen. Ik draag de Pieperhoeve een warm hart toe. De werkwijze waarin de zorgvrager centraal staat in huiselijke kring, spreekt mij aan.
Ook bijzonder mooi om dit vanuit een christelijke identiteit vorm te geven. Met veel plezier heb ik een plaats in genomen in het bestuur van stichting vrienden van de Pieperhoeve. Op deze wijze draag ik graag een steentje bij.

Copyright 2021